Auto verhuur West-vlaanderen
  • Goedkoopste autoverhuur
    In West-Vlaanderen
  • Auto's afhalen in
    Sint Kruis Brugge
  • 0479/95 88 00
    easycars-brugge@outlook.com

Bestelwagen huren Blankenberge? Ben je woonachtig in Blankenberge of in een andere gemeente in de kuststreek? Zoals Oostende, Westende, De Haan, Middelkerke of Knokke Heist? En heb je een bestelwagen nodig, bijvoorbeeld voor een verhuizing of om goederen te vervoeren? Dan zit je hier goed bij Mayday, bij ons kan je goedkoop en zeer gemakkelijk een bestelwagen huren.

Bestelwagen huren Blankenberge bij Mayday

Misschien ben je bezig met het opknappen van je huis, en zoek je een vervoermiddel om je materiaal te vervoeren.  Onze bestelwagens zijn ook ideaal als je een grote bestelling wil ophalen bij de haven of vliegveld. Wat voor bestelwagen je ook zoekt, hier vind je  je precies wat je nodig hebt. Zoek je een ruime bestelwagen met een dubbele cabine? Of juist een compacte, uitgerust bestelwagen met een hydraulische laadklep? Wij zijn uw partner.

Huur een bestelwagen in en rond Blankenberge

Bestelwagen huren Blankenberge De bestelbusjes van bestelwagen huren Blankenberge kunt u afhalen bij ons in De Haan. Je bent vandaar in een handomdraai op uw locatie. U kunt op onze websbite de verschillende bestelwagens bekijken die we verhuren.

Een bestelwagen huren Blankenberge huren bij Mayday betekent dat u goedkoop een goede kwaliteit wagen huurt. Wij verhuren uitsluitend bestelwagens die tip top in orde zijn, Dit bied gegarandeerd een veilig vervoer voor uw spullen en de passagiers.

Prijzen

Gewone bestelwagen 60 euro p/dag
Bestelwagens met laadklep 75 euro p/dag

Voor alle wagens rekenen wij 250 euro waarborg aan. De wagen is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

Contacteer ons

Mayday bestelwagen huren Blankenberge bel: 0479/95 88 00 mail: info@meesterklusser.be of ga naar ons contactformulier. Mayday de goedkoopste in auto en bestelwagen verhuur van West-Vlaanderen.

Tags:

Bestelwagen huren BlankenbergeBestelwagen huren BruggeBestelwagen huren De HaanBestelwagen huren KnokkeBestelwagen huren MiddelkerkeBestelwagen huren OostendeBestelwagen huren WenduineBestelwagen huren Zeebrugge

Bestelbus huren Blankenberge is een concept van Meesterklusser

autodoc.BE