Auto verhuur West-vlaanderen
 • Goedkoopste autoverhuur
  In West-Vlaanderen
 • Auto's afhalen in
  Sint Kruis Brugge
 • 0479/95 88 00
  easycars-brugge@outlook.com

Autoverhuur Brugge is een concept van Easycars autoverhuur. Bent u op zoek naar voordelige autohuur tegen gunstige voorwaarden? Bij auto-huren-west-vlaanderen.be kunt u eenvoudig een huurauto vinden die het beste aansluit bij uw wensen. Profiteer van onze superscherpe all-inclusive tarieven voor autohuur met laagste prijsgarantie, bij ons betaald u nooit te veel  Hier kan je betaalbaar een wagen huren voor 1, 2 of verschillende dagen. Een wagen huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij Autoverhuur Brugge.

Easycars Autoverhuur Brugge

Brugge is niet ver van de Belgische kust als je de stad bezoekt combineer dan zeker Brugge met een dagje zon en starnd. Bij Autoverhuur Brugge kan je eenvoudig een wagen reserveren voor één, twee of meerdere dagen. Vanuit de stad ben je snel in Blankenberge of Knokke.  De hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen staat met haar prachtige grachten en statige herenhuizen symbool voor ons land. Het is dan ook niet verrassend dat Brugge de populairste bestemming is onder buitenlandse toeristen die Vlaanderen bezoeken. Van het Belfort, de Sint-Salvatorskathedraal,  het Begijnhof tot de luxe boetieks in de twee belangrijkste winkelstraten van het Zand naar de Grote Markt: de Steenstraat en de Noordzandstraat,  toprestaurants en pittoreske wandelingen langs de grachten: Brugge  heeft voor ieder wat wils.

Waarom een auto huren bij Easycars?

 • Uw auto inleveren bij Easycars gaat snel en gemakkelijk.
 • Easycars staat erom bekend dat de auto’s goed worden onderhouden.
 • De medewerkers van Easycars staan bekend om hun efficiëntie.

Huur bij ons een wagen in en rond Brugge

autoverhuur bruggeBrugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen. De stad is vooral bekend als Werelderfgoedstad, omdat de gehele historische binnenstad sinds het begin van dit millennium op de beroemde Werelderfgoedlijst van UNESCO vermeld staat. Wie Brugge bezoekt zal zeker beamen dat de stad deze vermelding meer dan waard is. Omdat Brugge grotendeels gespaard is gebleven tijdens zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog zijn er veel historische gebouwen, pleinen, straten en monumenten bewaard gebleven. Wie nu door de straten van Brugge loopt die ziet waant zich op veel plekken teruggeworpen in de tijd. Dit gevoel aangevuld met het heerlijke Bourgondische leven dat men in Brugge kent zorgt ervoor dat toeristen het prima naar hun zin hebben hier.Als je het Brugge van tegenwoordig bezoekt dan krijg je te maken met een stad die op alle manieren ervoor zorgt dat je het er prima naar je zin zult hebben. Niet alleen vanwege het historische karakter, maar ook vanwege het Bourgondische leven dat hier nog steeds aanwezig is.

Contacteer ons

Easycars Autoverhuur Brugge is de goedkoopste in de regio. Contacteer ons voor meer info en bel 0479/95 88 00 mail easycars-brugge@outlook.com of ga naar ons contactformulier.

Wij verhuren ook bestelwagens en aangangwagens.

 

Brugge is de moeite waard

Als je een romantisch weekend weg zou willen met je geliefde, maar een ticket naar Venetië is wel erg duur en Parijs vind je net wat ver, dan is Brugge de absolute must go. Door de vele bruggetjes, reien, schattige huisjes, oude gevels, de geur van chocolade en de paardenkoetsen die hier door de stad rijden, voel, proef en ruik je de liefde al van ver. De knusse terrasjes, warme cafeetjes en sfeervolle restaurantjes doen je smaakpapillen door hun fijne eten stillen. Een mosselpanneke om te delen met zijn twee zal de liefde alleen nog maar aanwakkeren

Eten en drinken… en nog een glaasje

Dat je in België fijne frietekes en zeer verse mosselen kunt eten zal jullie wellicht bekend zijn. Dat men daar van een goed potje bier houdt en niet vies is van alcohol zal ook niet zo maar uit de lucht komen vallen nu je dit leest. Toch wil ik benadrukken, dat je ook in een romantisch weekendje Brugge, niet alleen je hotelkamer moet bekijken, maar zeker op pad moet gaan en de tijd moet nemen voor een heerlijke lunch en uitgebreid diner.
Friet, vis, chocolade (als toetje dan he!), een Belgische wafel, gepofte aardappelkes met een bief en daarnaast een fijn glas wijn of een groot glas Brugse zot.

De rijke, maar vooral mooie geschiedenis

Een bezoek aan dit Historische plaatsje laat niemand onberoerd. De trapgevels, leie straten en schilderachtige stadsgezichten, ja Brugge ademt cultuur en geschiedenis. Deze rijke geschiedenis maakt van Brugge een stad op mensenmaat. Daarnaast heeft Brugge ook het label van werelderfgoedstad. Niet een of twee monumenten, nee de hele stad Brugge en daar zijn de Bruggenaren maar al te trots op. Wie een stap waagt door de poorten neemt een sprong in het verleden. Elk element verwijst naar de geschiedenis van deze Hanzestad.

Shoppen in de stad

Je kunt genieten van heerlijk eten, een glaasje wijn en knusse straatjes, maar ook de leuke boetiekjes in Brugge zijn zeer de moeite waard. Ik kan je verklappen dat een goed gevulde portemonnee misschien een must is, maar alleen al om te kijken en de stoffen even aan te raken moet je even naar binnen. In de solden scoor je hier wellicht nog een item voor een aardig prijsje. Daarnaast hebben ze ook gewoon een Mango en een Zara, woonwinkels, theewinkels, winkels met spulletjes voor in bad, de keuken etc. dus ook op shopgebied is er voor ieder wat wils!

autodoc.BE