Auto verhuur West-vlaanderen
  • Goedkoopste autoverhuur
    In West-Vlaanderen
  • Auto's afhalen in
    Sint Kruis Brugge
  • 0479/95 88 00
    easycars-brugge@outlook.com

Auto huren Blankenberge? Dan zit je hier goed! Mayday een concept van meesterklusser is de goedkoopste en gemakkelijkste autoverhuurder van West-Vlaanderen.

Goedkoop Auto huren Blankenberge

Auto huren BlankenbergeBlankenberge behoort tot één van de meest bijzondere kuststeden van Vlaanderen. Blankenberge heeft echter nog veel meer te bieden dan mooie architectuur. Het is een stad waar shoppers, sporters en culinaire genieters zich honderd procent thuis voelen. Sporten hoeft immers niet beperkt te blijven tot een rondje rijden in de lustige Velodroom die bekend staat om zijn zeventig knotsgekke fietsen. Ook fietsen in de polderomgeving, skaten op boulevards of kitesurfen zijn mogelijkheden die zomaar voor het grijpen liggen. Recreatie voor jong en oud wordt in Blankenberge met de hoofdletter R geschreven. Verveling heeft hier geen kans Door met een huurauto door Blankenberge te trekken, ontdekt u de stad op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Blankenberge

Wanneer u per vliegtuig aankomt op de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge, kunt u gemakkelijk naar het stadscentrum rijden. Informeer hiervoor bij auto huren Blankenberge. U kunt uw stedentrip in Blankenberge het best beginnen aan het Station. Het station zelf kreeg al een ander jasje aangemeten, er kwam een groot hotel erbij, een spiksplinternieuwe parking. Sommige straten in het centrum zijn heraangelegd. De bibliotheek vond een nieuw onderkomen. Het sportcomplex de Sportdoze en Skateplaza hebben het openingsfeest al achter de rug. Ook op social media vlak en online zijn nieuwigheden gelanceerd. Voortaan kan je alle nodige toeristische info, een agenda van culturele activiteiten en evenementen, hotels, … vinden op Visit-Blankenberge.be. Wie als inwoner informatie wil opvragen over de stadsdiensten kan vanaf heden op een gebruiksvriendelijke manier zijn weg vinden op de vernieuwde stadswebsite. Blankenberge blijft evenmin achter op vlak van social media. Toerisme Blankenberge is al enige tijd actief op Instagram en Facebook. Ook de Stad heeft een Facebookpagina.

Blankenberge beschikt over een breed en lang zandstrand: het is 3 kilometer lang en bij eb 350 meter breed. Het biedt dus alle comfort dat zonnekloppers in de zomer en strandwandelaars in de winter verwachten. Dé grote blikvanger op dat strand blijft natuurlijk de pier. Naar het voorbeeld van gelijkaardige constructies die men ook terugvindt in Britse badplaatsen zoals Brighton, geeft de 350 meter lange steiger die in 1933 werd gebouwd, iedereen die erover wandelt het gevoel dat hij of zij over water kan lopen.

Heeft u even genoeg van het strans of alle culturele bezienswaardigheden? Ook in dat geval biedt Blankebenberge u vermaak. U kunt gaan winkelen in de Kerkstraat of u kan via auto huren Blankenberge to naar een andere dichtbijgelegen gemeente rijden.

Met een huurauto door Blankenberge

Naast alle bezienswaardigheden in het centrum van Blankenberge liggen er ook een aantal buiten uiteraad. Met een huurauto in Blankenberge kunt uw deze bezienswaardigheden echter makkelijk bereiken. Daarnaast zijn er rondom Blankenberge ook nog heel wat interessante dingen om te ontdekken, zoals het Zwin in Knokke Heist, het Belfort van Brugge of natuurlijk het Groeninge & Gruuthuse Museum. Hier rijdt u met een huurauto zo naar toe. Verder kunt u ervoor kiezen om een andere stad in de regio te bezoeken. Met een huurauto vanuit Blankenberge bent u heel snel in Brugge, De Haan, Oostende … U kunt ook naar het strand rijden om even lekker uit te waaien. Wanneer u een auto huurt in Blankenberge heeft u zelf de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt.

Contact

Auto huren Blankenberge? Bel ons op: 0479/95 88 00, mail: info@meesterklusser.be of ga naar onze contactpagina.

Auto huren De Haan – Auto huren Brugge – Auto huren  Knokke Heist – Auto huren Brugge – Auto huren Bredene

Over ons

Auto huren Blankenberge is een concept van Mayday de goedkoopste en gemakkelijkste autoverhuurder van West-vlaanderen. Bekijk hier ons aanbod.

Voor alle auto’s rekenen wij 250 euro waarborg aan, behalve voor de audi q7 hier bedraagd de waarborg 1000 euro. De auto is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

autodoc.BE