Auto verhuur West-vlaanderen
  • Goedkoopste autoverhuur
    In West-Vlaanderen
  • Auto's afhalen in
    Sint Kruis Brugge
  • 0479/95 88 00
    easycars-brugge@outlook.com

Aangangwagen huren West-Vlaanderen

Aangangwagen  25 euro p/dag

Aangangwagen  25 euro p/dag

Aangangwagen huren West-vlaanderen? Zoek niet verder want Mayday verhuurd aangangwagens aan 25 euro p/dag.

Moet je iets transporteren in West-Vlaanderen en heb je extra laadruimte nodig? Huur bij ons een aangangwagen! Met onze aanhangwagen heeft u op slag meer laadruimte ter beschikking. Zo kunt u goedkoop en gemakkelijk uw spullen of materiaal vervoeren.

Snel op te halen bij Mayday in De Haan

Wanneer u een aanhangwagen zoekt in West-Vlaanderen kunt u bij Mayday terecht.  Bij ons kunt op vrijwel ieder moment van de dag een aanhangwagen huren in West-Vlaanderen, de hele week door.

Hoe huur ik een aanhangwagen in West-Vlaanderen?

Wanneer u een aanhangwagen in West-Vlaanderenwilt huren kunt u bij ons in De Haan langskomen om een huurovereenkomst afsluiten. U krijgt dan de sleutel mee en kunt meteen aan de slag met het vervoeren van uw goederen. Wanneer u klaar bent kunt u de aanhangwagen gewoon bij ons terugzetten en de huurovereenkomst samen met de verantwoordelijke van Mayday afronden.

Aanhwagens huren West-vlaanderen, reserveer nu

Wilt u er zeker van zijn dat u een aanhangwagen in West-vlaanderen kunt gebruiken, dan kunt u ook alvast een aanhangwagen reserveren. Het is verstandig om dit te doen voor dagen waarop drukte wordt verwacht, zoals bijvoorbeeld op zaterdag. U kunt een reservering plaatsen door te bellen op 0479/95 88 00 , een mail te sturen naar: info@meesterklusser.be of ons contactformulier te raaadplegen. Een aangangwagen huren West-Vlaanderen is zo gemakkelijk en snel geregeld.

Ben je dus van plan om te verhuizen of moet er iets vervoerd worden van goederen. Voor dit vervoer is een aanhanwagen het ideale middel. Wij verhuren een aanngangwagen aan 25 euro p/dag.