Auto verhuur West-vlaanderen
  • Goedkoopste autoverhuur
    In West-Vlaanderen
  • Brugge
    Gistelsesteenweg 688 - 8200 Sint-Andries
  • 0485 21 76 57
    easycars-brugge@outlook.com

Auto huren De Haan? Dan zit je hier goed bij Mayday! Bij ons kan je goedkoop en zeer eenvoudig een auto huren.

Auto huren De Haan bij Mayday

De Haan is een plaats en gemeente in de provincie West-Vlaanderen, gelegen aan de Belgische kust. De gemeente telt ruim 12.000 inwoners (waarvan ongeveer 5200 inwoners in de badplaats De Haan, ongeveer 4000 in Wenduine en de rest in Klemskerke, Vosseslag, Harendijke en Vlissegem). Toerisme vormt een belangrijke bron van inkomsten in deze gemeente. De Heilige Monica is de beschermheilige van De Haan. In tegenstelling tot de andere badplaatsen aan de Belgische kust is hoogbouw van meer dan 5 verdiepingen hier verboden. De “concessie” is opgenomen in de lijst van de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen. U kunt uw auto ophalen bij Mayday in De Haan en binnen een handomdraai ben je bijvoorbeeld ook in Blankenberge of Knokke Heist!

Ontdek De Haan

Auto huren de HaanOf je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee, in De Haan vind je zeker wat je wil, hier valt er het hele jaar door wel iets te beleven! Trammelant, het indrukwekkende Belle Epoque feest, katapulteert je moeiteloos naar de tijd van toen en Wenduine pakt op tijd en stond uit met zijn authentieke reuzen.

Op het strand beleeft je kroost sowieso dolle avonturen. En ook in de parken La Potinière of het Astridpark is het bijzonder fijn vertoeven. Of installeer je je liever aan de Rotonde zodat ze skatekunsten kunnen uithalen?
’s Zomers staat er al helemaal geen rem meer op die kinderpret, dan valt er elke dag wel iets te beleven. Van straattheater tot kinderfuiven.

11 kilometer strand is gelijk aan 11 kilometer wandelplezier. Of opteer voor de Erfgoedwandelroute die de Concessie doorkruist, stap in de voetsporen van Einstein, trek de duinen in met de Duinbossenwandelroute of ga wandelnetwerken en verbind het ene met het andere knooppunt.
Fietsers doen hetzelfde met de Fietsnetwerkkaart De Kust of wagen zich aan de Oude Dijkenfietsroute die zowel De Haan als Vlissegem en Klemskerke verken. Verder is het hier zomers erg gezellig door de vele terrasjes en u heeft een prachtig uitzicht op de Noordzee.

Met een huurauto in De Haan  is het Natuurreservaat D’Heye gemakkelijk bereikbaar. D’Heye is enkel toegankelijk tijdens geleide wandelingen. Vanaf de openbare weg heb je wel een goed zicht op dit gebied. → Het is een duinengebied van meer dan 1000 jaar oud gelegen op de grens tussen Bredene en De Haan (op de hoek van de Batterijstraat en de Koerslaan (Bredene) staat een informatiebord) en sinds 1993 beschermd als natuurreservaat.

Auto huren in De Haan

Met een huurauto in De Haan rijdt u zo naar Blankenberge of Oostende toe. Blankenberge is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Vlaanderen. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Blankenberge vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Blankenberge mag u de Pier van Blankenberge  niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard.

Wat je zeker moet gezien hebben is de Bloemenstoet in Blankenberge is de traditionele afsluiter van het zomerseizoen in de kustgemeente. De bloemenstoet werd voor het eerst georganiseerd in 1895 en kan dus bogen op een lange geschiedenis. Het bloemenevenement wordt georganiseerd door de Stad Blankenberge. De Bloemenstoet wordt elk jaar opgebouwd volgens een bepaald thema. Er nemen een 20tal grote praalwagens mee, muziekkorpsen vrolijken de stoet op en ook showorkesten en dansgroepen zorgen voor extra kleur en animatie. De stoet kan jaarlijks rekenen op meer dan 100. 000 bezoekers

Zoals u hierboven heeft gelezen is er in De Haan zelf en in de regio genoeg te doen. Met een Auto huren De Haan kunt u gaan staan en zelf waar uzelf wilt!

Contact

Auto huren De Haan Bel ons op: 0470/22 79 64, mail: info@meesterklusser.be of ga naar onze contactpagina.

Auto huren BlankenbergeAuto huren bredeneAuto huren BruggeAuto huren De HaanAuto huren KnokkeAuto huren MiddelkerkeAuto huren OostendeAuto huren WenduineAuto huren Zeebrugge

 

Over ons

Auto huren De Haan is een concept van Mayday de goedkoopste en gemakkelijkste autoverhuurder van West-vlaanderen. Bekijk hier ons aanbod.

Voor alle auto’s rekenen wij 250 euro waarborg aan, behalve voor de audi q7 hier bedraagd de waarborg 1000 euro. De auto is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

Lees hier alles over De Haan